Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TehnoPlaneta.rs | 29. maj 2020.

Scroll to top

Na vrh

Nema komentara

Black Friday popusti u Gigatronu – prilika za dobru kupovinu

Black Friday popusti u Gigatronu - prilika za dobru kupovinu - 1

Naši prijatelji iz kompanije Gigatron su se i ove godine potrudili da za čuveni Black Friday obezbede odlične popuste na veliki deo svog prodajnog asortimana. Black Friday popusti su nešto što ljubitelji tehnike svake godine sa nestrpljenjem očekuju, jer je to prilika za dobru kupovinu.

Black Friday, tj. Crni petak u prevodu na naš jezik, je trend koji je u Evropu i druge delove sveta došao iz Amerike i predstavlja dan kada trgovci odobravaju najveće popuste u godini. Black Friday popusti su kod domaćih trgovaca postali praksa tek pre 2-3 godine, pa ih ne treba očekivati u svakoj prodavnici, ali verujemo da će ovaj trend nastaviti da raste iz godine u godinu i da će svaki sledeći Crni petak kupcima donositi još veće uštede i još bolje prilike.

Ukoliko ste u potrazi za novim laptop ili desktop računarom, televizorom, slušalicama, konzolom za igranje, video-igrama, mobilnim telefonom, GoPro akcionom kamerom, računarskim monitorom, SSD uređajem, usisivačem, mikserom ili drugim kućnim aparatom, klima uređajem, veš mašinom, hoverboard skuterom ili pametnim satom, onda obavezno pogledajte Gigatronovu Crni petak akciju.

Ovogodišnji Black Friday popusti u Gigatronu su idealna prilika da zastareli hard disk u vašem računaru, zbog kojeg vaš računar radi sporo, zamenite za neuporedivo brži i pouzdaniji SSD uređaj.

Evo i nekoliko artikala sa Gigatronove Black Friday akcije koji su nama zapali za oko. Naravno, ovo je samo mali deo onoga što je Gigatron pripremio za svoje kupce.

Kao što smo već naveli, ovo je samo mali deo Gigatron Crni petak 2019 akcije koja traje od 29. 11. do 02. 12. 2019. godine. Za razliku od drugih trgovaca, koji popuste odobravaju samo u radnjama, uz neizbežne gužve i naporno čekanje u redovima, u Gigatronu Black Friday popusti važe i za kupovinu putem interneta. Sjajno!

 

Ako vam se svideo ovaj tekst, iskoristite dugmad ispod i podelite ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Lajkujte našu zvaničnu Facebook stranicu i budite u toku sa novostima na našem sajtu.

 

Pročitajte i druge članke iz rubrike Vredi znati.

Pošaljite svoj komentar na ovaj članak