Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TehnoPlaneta.rs | 15. jul 2024.

Scroll to top

Na vrh

2 komentara

Prisma za Android je konačno na Google Play prodavnici

Prisma za Android je konačno na Google Play prodavnici

Vlasnicima Apple iPhone telefona, odnosno korisnicima iOS operativnog sistema, je aplikacija po imenu Prisma dostupna već duže vreme. Ova veoma popularna aplikacija Vam omogućava da od svojih fotografija napravite prava umetnička dela kojima ćete oduševiti sve u Vašem okruženju. Vlasnici pametnih telefona sa Android operativnim sistemom više ne moraju da budu ljubomorni na vlasnike iPhone-a jer je konačno izašla i Prisma za Android!

Svim vlasnicima pametnih telefona koje pokreće Android operativni sistem je od pre nekoliko dana dostupna i famozna Prisma. Ovu sjajnu aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice ili tako što ćete kliknuti OVDE.

Na slikama koje slede možete videti korisnički interfejs ove aplikacije, to jest kako Prisma aplikacija izgleda na ekranu telefona. Kliknite na sliku da biste je videli u punoj veličini.

prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-02 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-03

Imajte u vidu da je za normalno funkcionisanje Prisma aplikacije neophodna internet konekcija. Naime, obrada fotografija se obavlja na serverima kompanije koja je autor aplikacije, a ne u samom telefonu. Drugim rečima, fotografija koju želite da obradite se putem internet konekcije šalje do Prisma servera i nakon obrade je server vraća do Vašeg telefona. Logično, brzina obrade fotografija direktno zavisi od brzine internet konekcije na Vašem telefonu.

Pogledajte kako izgledaju fotografije nakon obrade u Prisma aplikaciji. Kliknite na sliku da biste je videli u punoj veličini.

prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-04 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-05 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-06 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-07 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-08 prisma-aplikacija-za-obradu-fotografija-od-sada-i-na-androidu-09

divider

Još jedna neverovatno popularna aplikacija, tačnije igrica, je i Pokemon Go, o kojoj smo nedavno pisali. Ukoliko želite da je već danas instalirate na Vaš Android telefon, pročitajte naše uputstvo za instalaciju Pokemon Go igre.

divider

Ako vam se svideo ovaj tekst, iskoristite dugmad ispod i podelite ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Lajkujte našu zvaničnu Facebook stranicu kako biste uvek bili u toku sa novostima na našem sajtu.

Komentari:

 1. Natasa

  Odlicna aplikacija! Nisam ni znala da je izasla verzija za Android, ali zahvaljujuci vasem sajtu sam saznala i sada uzivam u pravljenju prelepih slika. Najbolji ste, samo tako nastavite!

  • Bojan Milojković

   Draga Nataša,

   Hvala Vam na lepim rečima. Pratite nas i dalje, a ćemo se truditi da opravdamo Vaše poverenje.

   Srdačan pozdrav!

Pošaljite svoj komentar na ovaj članak