Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TehnoPlaneta.rs | 23. maj 2024.

Scroll to top

Na vrh

Nema komentara

ČESTITAMO – Izvučen dobitnik Logitech zvučnika za laptop

ČESTITAMO – Izvučen dobitnik Logitech zvučnika za laptop

TehnoPlaneta.rs se zahvaljuje svima koji su učestvovali u nagradnoj anketi. Cilj nagradne ankete je bio da otkrijemo koju vrstu računara najviše koristite kako bismo sadržaj sajta maksimalno prilagodili Vašim potrebama i ispunili Vaša očekivanja.

Iz Vaših odgovora smo saznali da čak 44% anketiranih posetioca našeg sajta koristi laptop računar. Slede ih korisnici desktop računara sa 38%. Iza njih se nalaze korisnici mobilnih telefona sa 16%, dok tablet računari imaju najmanji broj korisnika i zauzimaju svega 2% od ukupnog broja anketiranih posetioca sajta. Shodno ovoj statistici, očekujte uskoro više članaka koji će biti namenjeni korisnicima laptop računara, ali nećemo zanemariti ni korisnike svih ostalih uređaja.

Mnogi su nam uputili dobronamerne kritike na račun dizajna sajta uz sugestije da izgled sajta modernizujemo dodavanjem raznih efekata i pokretnih menija. Sajt TehnoPlaneta.rs i jeste napravljen sa ciljem da bude što jednostavniji za korišćenje, pregledan i maksimalno funkcionalan. Shodno činjenici da u našim krajevima postoji veliki broj ljudi koji upravo prave svoje prve korake u svetu tehnike, dizajn sajta i jeste minimalistički. Postoji zaista veliki broj sajtova koji se bave tehnikom i koji su namenjeni naprednim korisnicima i entuzijastima, ali to podrazumeva i upotrebu stručnih termina koje mnogi neće razumeti. TehnoPlaneta.rs je jedino mesto na internetu posvećeno tehnici na kojem su tekstovi pisani običnim “narodnim jezikom”, uz minimalnu upotrebu stručnih termina. Čak i kada upotrebimo neki stručni termin, već u sledećoj rečenici damo i objašnjenje za njega. Zbog ovoga su naši tekstovi nešto duži od tekstova na drugim sajtovima, ali smo sigurni da će, zbog načina na koji pristupamo materiji, svako od Vas razumeti ono što smo napisali.

Neki od Vas su nam zamerili na reklamama koje se nalaze na desnoj strani sajta. TehnoPlaneta.rs se ne bavi bilo kojom vrstom trgovine, a kompletan sadržaj sajta je potpuno besplatan, pa su reklame jedini izvor finansijskih sredstava koja su neophodna za tehničko održavanje sajta (zakup servera, nabavka legalnog softvera, nabavka raznih licenci…). Bez obzira na pomenute reklame, svi tekstovi na sajtu TehnoPlaneta.rs su KRAJNJE OBJEKTIVNI. Drugim rečima, uređaje i proizvode ćemo uvek predstaviti onakvim kakvi oni zaista i jesu, bez obzira na to da li imaju veze sa kompanijama koje se reklamiraju na ovom sajtu ili ne, a našu preporuku će zaslužiti isključivo oni uređaji i proizvodi koji svojim karakteristikama to zasluže.

Dosta smo Vas gnjavili statistikom. Vreme je da objavimo pobednika naše nagradne ankete. Pobednika je izabrao sajt random.org. Od 188 učesnika u anketi, random.org je slučajnim izborom izvukao osobu pod rednim brojem 4, a to je:

MILICA DENIĆ, sa brojem telefona 060*****60, koja je srećni dobitnik Logitech zvučnika za laptop.

Molimo Milicu da nas kontaktira putem stranice “Kontaktirajte nas…” ili da nam pošalje poruku u Inbox na našoj zvaničnoj Facebook stranici koja se nalazi OVDE.

Čestitamo Milici na osvojenim Logitech Z120 zvučnicima za laptop, a ostalima želimo više sreće u novoj nagradnoj anketi koju ćemo uskoro organizovati.

divider

Vaša,

TehnoPlaneta.rs

Pošaljite svoj komentar na ovaj članak