Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TehnoPlaneta.rs | 25. apr. 2024.

Scroll to top

Na vrh

Nema komentara

Novi veb-sajt kompanije Gigatron

Gigatron internet prodavnica - važno je gde kupujete tehniku

Kompanija Gigatron je nedavno lansirala novu verziju svog veb-sajta. Naravno, adresa sajta je ostala nepromenjena pa ćete do najvećeg izbora laptop računara, bele tehnike, televizora, kućnih aparata, telefona i druge tehničke robe i dalje dolaziti tako što ćete u svoj web-browser uneti https://gigatron.rs.

Nova verzija veb-sajta kompanije Gigatron je tu da vam obezbedi prijatnije i još sigurnije iskustvo kupovine na internetu. Stranice sajta se učitavaju munjevitom brzinom i poboljšana je preglednost stranica, a kompletan sajt je dodatno optimizovan za prikaz na mobilnim uređajima kako bi se smanjio prenos podataka, tj. kako bi se posetiocima uštedeo saobraćaj koji se ostvaruje putem mobilnog interneta.

Bezbednost prilikom plaćanja platnim karticama je na najvišem mogućem nivou. Naime, prilikom plaćanja debitnom ili kreditnom platnom karticom, odnosno prilikom unošenja podataka o vašoj platnoj kartici, bićete preusmereni na specijalizovani sistem za online prenos novca iza kojeg stoji banka. Drugim rečima, ne postoji mogućnost da podaci o vašoj kreditnoj kartici “procure”. Ovaj sistem za online plaćanje kompletnu proceduru plaćanja istovremeno čini i znatno jednostavnijom pa će se čak i oni koji nemaju iskustva sa kupovinom preko interneta snaći brzo i lako.

Sledeći članak

This is the most recent story.

Pošaljite svoj komentar na ovaj članak